De zomer is nog ver, dus trekken we in koudere tijden naar het Zuidelijke 'Melsele' (naast Antwerpen) om ons hart te verwarmen met taizégebeden, inspirerende workshops, samenzijn, vegetarisch lekkers en kampvuur. Heb je zin in een weekend met een gebedsritme? Heb je ideeën voor het festival van komende zomer? Of heb je zin om mede idealisten te ontmoeten en opnieuw bezield te raken?

We maken er een creatief, verdiepend weekend van met als thema's duurzaamheid, vredeswerk, gemeenschapsleven en spiritualiteit. En ’s avonds lekker eten, muziek en kampvuurtjes!

Slapen doen we in slaapzakken op onze matjes in een (warme) ruimte. Heb je nood aan een aparte kamer (kom je met een baby, fysieke problemen, gelijk wat..), geef ons een seintje en we regelen dat. :)

De voertaal is allicht Nederlands, indien er Engels of Franssprekende mensen komen, switchen we misschien naar Engels of tolken we wat voor elkaar zodat iedereen mee kan.

De prijs is een richtlijn. Als je in de gelegenheid bent graag (iets) meer betalen. Deze lage prijs levert een krappe begroting op, maar hier kiezen we voor omdat we geld geen drempel willen laten zijn voor deelname. Je kan hieronder handmatig het bedrag verhogen als je dat wenst.

Meer informatie en programma zijn te vinden op https://2018.kloosterboerderijfestival.nl/weekend/

De voorverkoopperiode voor dit evenement is afgelopen.

Dweerse Kromstraat 35, 9120 Melsele (bij Antwerpen in België)

23 November 2018 – 26 November 2018
Voeg toe aan kalender

Tickets

EUR

EUR

EUR

Verzilver een voucher

Als u al een ticket heeft besteld

Als u de status en details van uw bestelling wilt zien of wijzigen, gebruik de link in een van de e-mails die we u tijdens het bestelproces hebben gestuurd. Als u deze link niet kunt vinden, klik op de volgende knop om de link opnieuw naar u te laten verzenden.

Uw aanvraag is in behandeling …

Neem contact met ons op als dit langer dan een aantal minuten duurt.