This ticket shop is currently in test mode. Please do not perform any real purchases as your order might be deleted without notice.

Om alvast in de stemming te komen voor het KloosterBoerderijFestival is er een pre-KBFestivalletje. Dit vindt plaats in woongemeenschap de Wonne in Enschede. Het is een weekend voor iedereen die KBF leuk vindt + voor mensen die graag willen helpen om het zomerfestival te organiseren.

Praktische info over slapen: we slapen in verschillende gedeelde kamers in de Wonne. Als het voor jou nodig is om in een bed te slapen of een kamer alleen te hebben, geef dat dan even aan in de aanmelding.
Denk je erover om met kids deel te nemen, leuk! Het idee is dat jezelf verantwoordelijk bent voor je kinderen, er is geen specifiek programma voor hen en er zijn niet veel kinderspecifieke faciliteiten aanwezig.

De gevraagde prijs dekt de kosten.
- Als je moeite hebt met de prijs omwille van je financiële situatie, gebruik de vouchercode ‘Korting10’ of ‘Korting20’ voor een korting van 10 of 20% op je ticket.
- Betaal je meer dan de standaard prijs, dan help anderen met een lager budget om ook te kunnen komen.
- Om extra bij te dragen, kan je de prijs met het pijltje verhogen.

The presale period for this event is over.

De Wonne, Enschede

April 17th – 18th, 2020
Add to Calendar

Kaartjes

25 currently available

EUR

25 currently available

EUR

Children can come for free.

FREE

If you want to help to organize KBF 2020, you can stay untill Sunday afternoon

EUR

Redeem a voucher

If you already ordered a ticket

If you want to see or change the status and details of your order, click on the link in one of the emails we sent you during the order process. If you cannot find the link, click on the following button to request the link to your order to be sent to you again.

This ticket shop is currently in test mode. Please do not perform any real purchases as your order might be deleted without notice.