KloosterBoerderijFestival 2022

Wat leuk dat je naar het KBF wilt komen! Het liefst zien we je natuurlijk de hele week. Kies dus voor het weekkaartje!

Maar korter komen is ook mogelijk: minimaal 26 uur, aankomst voor het middaggebed (12.30) en de lunch (13u) en vertrek na de lunch(14u). Op die manier maak je het complete ritme van het festival mee, krijg je een welkomst- én een afscheidslunch!

Het festival begint zaterdag met het middaggebed (12.30) en de lunch (13u), en duurt tot vrijdagmiddag rond 16u. Je neemt je eigen tent mee om in te overnachten. Je ontvangt drie vegetarische maaltijden per dag, koffie/thee en tussendoortjes.

We doen ons best om de prijs van het festival laag te houden, donaties zijn daarom van harte welkom. We gebruiken dit geld om het festival ook voor mensen met een kleiner budget toegankelijk te maken. Het KBF maakt geen winst.
Vanaf 1 augustus gaat de prijs met 10% omhoog, omdat latere aanmelding de organisatie en ook de prijs van het eten sterk kan beïnvloeden.

Wil je graag naar het festival komen maar is de toegangsprijs een drempel? We willen graag dat je er bij bent, en daarom bieden we een korting aan. Je kunt kiezen voor 10% of 25% korting. Klik in je winkelmandje op 'verzilver je voucher' en vul KORTING10 of KORTING25 in.

Heb je vragen of wil je ergens meer informatie over? Mail naar info@kloosterboerderijfestival.nl

De voorverkoopperiode voor dit evenement is afgelopen.

Waar vindt het evenement plaats? Eemlandhoeve
Bisschopsweg
Bunschoten-Spakenburg

Wanneer is het evenement?
Voeg toe aan kalender

Donatie

Donatie

Donatie

Er zijn deelnemers voor wie de toegangsprijs te veel is, maar voor wie we het graag wel mogelijk maken om te kunnen komen. Daarom vragen we vol vertrouwen om een donatie. Eén donatie is 5 euro, je kunt meer doneren door meerdere donaties te 'kopen'.

Kaartjes

Kinderkaartje

Kinderen zijn van harte welkom, je hoeft niet voor hen te betalen. Als je wel graag voor je kind(eren) wilt betalen, doe dit dan door middel van donaties.

GRATIS